This project has moved. For the latest updates, please go here.

IAS 10%-20% affix shows up on item but is not effective in game

Topics: General
Jan 4, 2015 at 9:35 PM
Edited Jan 4, 2015 at 9:35 PM
Just looking for confirmation, is it a known fact that IAS 10%-20% affix is not working in the game anymore? They show up on the item, but equipping the item does not change character's final attack speed. The 'new IAS affixes' (those <= 7%) works alright.
Coordinator
Jan 4, 2015 at 10:09 PM
The attack speed works fine on all versions up to 2.1.0..
Developer
Jan 4, 2015 at 10:16 PM
Including 2.1 i assume cky?
Coordinator
Jan 4, 2015 at 10:59 PM
2.1.0 is not supported..
Jan 5, 2015 at 1:41 AM
I am playing ROS on PS3 latest version (how do I check version number)? I believe it's lower than 2.1.0 but I've just double tested the IAS 10%-20% affixes don't work. All the other affixes work just fine.
Coordinator
Jan 5, 2015 at 1:55 AM
OK I don't know then they where working when they where entered on patch 2.0.9 the latest PS3 version..
Put one on a ring if they show then on the item then they show if not I don't know what happened....

If you are stating that they don't apply to the attack speed of the hero then talk to blizzard about that..
Coordinator
Jan 5, 2015 at 1:56 AM
Edited Jan 5, 2015 at 1:57 AM
forget my rambling thank you for the report but you should tell blizzard about it not me i just reread your statement its been a long week ..
Jan 5, 2015 at 2:23 AM
No problem. I was just reporting my finding and looking for confirmation in case it's something I did wrong. It wasn't a complain against the editor or the game. Thank you for the responses!
Coordinator
Jan 5, 2015 at 2:29 AM
last time I remember adding that stat to a gem as the mystic affix and it applied to the fast weapons taking the damage to just over 112000
Developer
Jan 10, 2015 at 6:11 PM
thats correct cky if your using the 10-20% as it only works correctly on the fast weapons if your trying to put it on other gear it wont work properly